Kako bi se posvetili onome što je zaista bitno obavljamo za Vas sve usluge potrebne za održavanje Vaše nekretnine. Na Vaš zahtjev u mogućnosti smo kreirati ponudu potpuno prilagođenu vašim potrebama u cilju postizanja izuzetne vrijednosti i potpunog zadovoljstva.

Bluesun održavanje nekretnina

Usluge čuvanja i obilaska nekretnine

Usluge kontrole i osnovnog održavanja

Osiguranje nekretnine i prijava štete

Administrativne i financijske usluge

Održavanje čistoće i dezinficiranje

Generalno i turističko čišćenje apartmana

Održavanje, zalivanje i čišćenje okućnice

Briga o gostima, dočekivanje i ispraćaj

Pomoć u kući – podrška, pospremanje, čišćenje…

Usluga koju zaslužujete

 Ukoliko navedene usluge ne pokrivaju neke od Vaših potreba vezanih za nekretninu ili su osobnog karaktera, spremni smo uložiti maksimalan trud te ispuniti Vaše želje. Naše usluge štede Vaše vrijeme i novac zato što nudimo veliku fleksibilnost.

Obratite nam se sa povjerenjem.

Sabine Zivic (Sabina Živić)
Sabine Zivic (Sabina Živić)

Director and Project Manager

Ljudi kojima vjerujete

Mir i sigurnost koju postižete povjeravajući brigu o Vašoj najvrijednijoj imovini u ruke profesionalaca nemjerljiva je svakodnevnim vrijednostima. Prepustite nam održavanje Vašeg objekta i uživajte u životu.

Sabina Živić - Direktorica firme i glavna menadžerica

Zašto mi?

Već 5 godina se bavim turističkim djelatnostima i uvijek sam imala potrebu za uslugama kao što su održavanje nekretnina, čišćenje apartmana, nadgledanje, briga o gostima, administrativne usluge itd. U tih 5 godina nisam našla niti jednu sličnu uslugu koja mi odgovara cijenom i kvalitetom.

Upravno zbog toga sam odlučila pokrenuti vlastiti projekt koji će kreirati kvalitetnu ponudu, koju i sama kao vlasnica apartmana često trebam. Tako se rodila BLUE SUN ideja koju uvijek možete prepoznati po kvaliteti, odgovornosti, jednostavnosti i fleksibilnosti.