Partneri u turističkim djelatnostima

Partner dashboard

Tražimo pouzdane partnere!

Bluesun platforma je savršena za sve koji imaju želju poslovati u turističkim djelatnostima jer nudi mogućnost da se besplatno reklamirate, održavate rezervacije, kreirate novu uslugu, kreirate novo putovanje ili turističku aktivnost te jednostavno komunicirate sa klijentima.

Svi ste pozvani!

Platforma je jako fleksibilna i omogućuje nam da ostvarimo suradnju sa svima koji iznajmljuju turističku uslugu te agencijama koje kreiraju turistička putovanja ili nude različite turističke aktivnosti.

Tranutno su aktivne samo dvije opcije, a to su dodavanje apartmana / stanova za iznajmljivanje i dodavanje hotela / motela / hostela sa sobama koje imaju u ponudi.

Možemo u roku 24h aktivirati i opcije za rentanje automobila, prodaju turistički putovanja u kompletu ili prodaju turističkih aktivnosti kao što su sportska, kulturna i zabavna događanja.

Besplatna registracija

Jednostavno se registrirajte i postanite naš partner

Registracija je jednostavna i brza. Samo upišite korisničko ime koje želite, email adresu i lozinku.

Nakon registracije možete popuniti sve ostale podatke, kao što su ime i prezime (ili ime firme, obrta, hotela…), broj telefona, adresa itd.

Poslovni partner

Prijavite se na našu stranicu

Nakon registracije provjerite e-poštu i prijavite se sa korisničkim imenom i lozinkom koju ste odabrali. Kada se prijavite, preusmjeriti ćemo Vas na nadzornu ploču, kojoj mogu pristupiti samo naši registrirani klijenti i partneri.

Tu možete kontrolirati sve vaše podatke o hotelima, sobama, apartmanima, rezervacijama itd. Vi sami kreirate ponudu kao naš poslovni partner u turističkoj djelatnosti.

Također nas možete kontaktirati ako želite da Vam omogućimo kreiranje ponude vezanu uz iznajmljivanje automobila, rezervaciju cijelih turističkih putovanja ili čak opcije za rezervaciju tusrističkih aktivnosti.

Iznajmljivanje

Izradite novu ponudu

Sve se nalazi u izborniku sa lijeve strane i još puno toga možemo dodati ako bude zainteresiranosti kod partnera.

Za sada svi lako možete kreirati nove hotele i sobe te možete izraditi novu ponudu kod iznajmljivanja privatnih apartmana ili privatnih soba.

Usluge iznajmljivanja automobila, rezervacije putovanja te rezervacije turističkih aktivnosti se također mogu dodavati, ali ćemo ih aktivirati samo na zahtjav poslovnih partnera.